Web Analytics Made Easy - Statcounter

کیانوش عارفی روز شنبه در این خصوص اظهار داشت: رگبار باران و رعد و برق همراه با تگرگ و تندباد لحظه ای همراه با گرد و خاک را بایستی انتظار داشت که بیشتر مناطق مرتفع مانند ارتفاع‌های شهرستان بشاگرد، حاجی آباد، بستک، خمیر، رودان، میناب، بندرلنگه و ارتفاع‌های مرکزی و سواحل را متاثر می‌کند.

وی ادامه داد: جاری شدن روان آب و سیلابی شدن موقتی رودخانه‌های فصلی در ساعت های بعد از ظهر جزو مخاطره های این شرایط است و احتمال وقوع صاعقه در ساعت های بعد از ظهر و شب در ارتفاع‌ها و آسیب به سازه های سبک به دلیل وقوع تندبادهای لحظه ای وجود دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی اضافه کرد: افراد و وسایل نقلیه از تردد در حاشیه رودخانه‌های فصلی و رفتن به ارتفاع‌ها و چرای دام در مناطق مرتفع خودداری کرده و با توجه به افزایش شرجی هوا در مصرف آب و برق صرفه جویی شود.

معاون فنی و شبکه ایستگاه های هواشناسی هرمزگان گفت: احتمال وقوع ناپایداری جوی در مناطق ساحلی و دریایی این استان به صورت رگبارهای موقتی همراه با تندباد لحظه‌ای را نباید از نظر دور داشت.

عارفی اشاره کرد: تداوم وزش باد شدید در مناطق دریایی هرمزگان می‌تواند منجر به مواج شدن دریا به خصوص در روز یکشنبه و دوشنبه هفته جاری شود و در روز شنبه و سه‌شنبه افزایش باد جنوب شرقی در دریای عمان و شرق تنگه هرمز و همچنین افزایش باد جنوب غربی در جزایر خلیج فارس با سرعت ۳۸ کیلومتر بر ساعت می تواند موج‌هایی تا ارتفاع ۱۴۰ سانتی متر ایجاد کند.

وی ادامه داد: برای روزهای یکشنبه و دوشنبه وزش باد شدید جنوب شرقی با سرعت ۴۰ کیلومتر بر ساعت می تواند منجر به ایجاد موج‌هایی با ارتفاع ۲۰۰ سانتی متر شود و احتمال رگبار پراکنده باران و رعد و برق و تندباد لحظه‌ای در ساعت های بعد از ظهر را هم باید انتظار داشت.

معاون فنی و شبکه ایستگاه های هواشناسی هرمزگان افزود: این شرایط بیشتر برای مناطق ساحلی و دور از ساحل در دریای عمان و تنگه هرمز و مناطق ساحلی خلیج فارس پیش بینی شده و احتمال اختلال در ترددهای دریایی، آسیب به شناورهای سبک به ویژه در دریای عمان و تنگه هرمز، پاره شدن تورهای صیادی و آسیب به قفس‌های پرورش ماهی وجود دارد.

عارفی اظهار داشت: توصیه می شود از فعالیت های تفریحی و شنا در ساعت های بعد از ظهر و شب به خصوص در دریای عمان و تنگه هرمز و همچنین تردد شناورهای سبک اجتناب شود.

وی ابراز داشت: تمهیدهای لازم برای تردد ایمن شناورهای مسافربری و کشتی های تجاری به خصوص در دریای عمان بکار گرفته شود و با توجه به رگبارهای موقتی باران و رعد و برق همراه با تندباد لحظه ای تمهیدهای لازم برای تردد ایمن شناورهای در ساعت های بعد از ظهر و شب اتخاذ شود.

معاون فنی و شبکه ایستگاه های هواشناسی هرمزگان یادآور شد: این شرایط به معنای ادامه فعالیت سامانه مونسون اقیانوس هند در هرمزگان و ادامه وضعیت نارنجی جوی و نارنجی دریایی است.

برچسب‌ها خمیر اداره کل هواشناسی هرمزگان میناب دریای عمان هرمزگان بستک خلیج فارس بندرعباس تنگه هرمز رودان

منبع: ایرنا

کلیدواژه: خمیر اداره کل هواشناسی هرمزگان میناب خمیر اداره کل هواشناسی هرمزگان میناب دریای عمان هرمزگان بستک خلیج فارس بندرعباس تنگه هرمز رودان ساعت های بعد از ظهر هواشناسی هرمزگان دریای عمان تندباد لحظه ای تنگه هرمز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۴۴۳۲۶۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ورود سامانه بارشی جدید به کشور از روز دوشنبه

به گزارش خبرگزاری مهر، کبری رفیعی کارشناس سازمان هواشناسی، گفت: امروز پنج‌شنبه ۱۳ اردیبهشت در بیشتر مناطق کشور بارندگی داریم و در شمال غرب، سواحل دریای خزر و دامنه‌ها و ارتفاعات البرز بارش‌ها به شکل پراکنده و در سایر نقاط نیز به شکل رگبار و رعدوبرق خواهد بود و شدت بارش‌ها امروز در مناطق جنوب و شرق کشور خواهد بود.

وی ادامه داد: برای فردا نیز در نوار غربی کشور بارش‌ها به شکل رگبار ادامه خواهد داشت و در دامنه‌ها و ارتفاعات البرز، شرق و شمال شرق کشور بارش‌ها پراکنده خواهد بود و در مناطق مرکزی، جنوب و شرق کشور نیز بارش‌ها به شکل خفیف رخ خواهد داد. همچنین برای فردا، بارش‌های شدیدتر در مناطق جنوب غرب و غرب کشور خواهد بود.

این کارشناس هواشناسی ادامه داد: این بارش‌ها با شدت و ضعف تا روز یکشنبه ادامه خواهد داشت و در روز دوشنبه سامانه بارشی جدید از غرب وارد کشور خواهد شد و نیمه غربی کشور را در بر خواهد گرفت.

وی همچنین خاطرنشان کرد: امروز مناطق مرکزی خلیج‌فارس مواج خواهد بود و فردا نیز تنگه هرمز این شرایط را خواهد داشت. همچنین پیش‌بینی می‌شود در روزهای جمعه و شنبه نیز آب‌های دریای خزر مواج و متلاطم باشد.

رفیعی با اشاره به بارش‌های شدید و صدور هشدار نارنجی هواشناسی نیز گفت: امروز استان‌های هرمزگان، فارس، نیمه جنوبی کرمان، شمال سیستان و بلوچستان، جنوب خراسان رضوی، خراسان جنوبی، یزد، اصفهان، کردستان، کرمانشاه، چهارمحال و بختیاری، ایلام، کهگیلویه و بویراحمد، خوزستان، بوشهر، لرستان و جنوب استان مرکزی شامل این هشدار خواهند بود و مخاطراتی از قبیل سیل آبی شدن مسیرها و طغیان رودخانه‌های فصلی، برخورد صاعقه و احتمال بارش تگرگ در این مناطق محتمل خواهد بود.

کد خبر 6095016 زهره آقاجانی

دیگر خبرها

  • ناپایداری در وضعیت جوی و دریایی هرمزگان
  • پیش بینی هواشناسی هرمزگان ۱۴ اردیبهشت
  • ورود سامانه بارشی جدید به کشور از روز دوشنبه
  • نوید روزهای خوش برای کویرنشینان/دریای عمان؛ ناجی خراسان جنوبی
  • هشدار سازمان هواشناسی نسبت به افزایش سرعت وزش باد و ارتفاع امواج دریای خلیج فارس
  • نفوذ ناپایداری‌ها به جو خراسان جنوبی
  • اعلام برنامه های دهه کرامت در هرمزگان/ جشن های زیر سایه خورشید درهرمزگان+عکس
  • ارتفاع موج در دریای خزر افزایش می‌یابد/ تشدید فعالیت سامانه بارشی تا پایان هفته
  • پیش بینی هواشناسی هرمزگان ۱۲ اردیبهشت
  • تداوم بارش در ۲۴ استان